DKS: Fra idé til Spotify - en konsert med Hollow Hearts

To menn og to kvinner står ved siden av hverandre. Svart-hvitt fotografi.  - Klikk for stort bilde Terese Samuelsen Bandet Hollow Hearts kommer fra Tromsø og bemerker seg som en sjelden vare på den norske konsertscenen.

Dato
12. oktober 2022
Tid
12:15 - 13:00
Sted
Salangen kulturhus

I rasende fart har de seilt opp som et band som leverer musikalsk håndverk av høy kvalitet. Med en helt egen form for folk/roots/americana har de begeistret publikum landet over med sine ekte og energiske konserter. I forbindelse med slipp av sitt tredje studioalbum gjennomførte de høsten 2019 en omfattende turné i både Norge, Tyskland og Sveits. 

I denne konsertproduksjonen reiser bandet med en besetning bestående av akustiske gitarer, trekkspill, dobro, mandolin og sang. Dette blir intime konserter med nerve, der musikere og publikum kommer nært på hverandre.

Historiefortelling og tekstformidling er en viktig del av denne konserten. Bandet lager alltid sterke historier til låtene sine for å gi musikken en ekstra dimensjon. Med utgangspunkt i nordnorsk historie og tradisjon samt klassisk låtskrivertradisjon (country, vise, osv.) pakkes låtene inn i fiffige arrangementer og vakre vokalharmonier.

Deltakende klasser ved SVS: 1ITM, 1STA, 1TIF, 2BUA, 2HEA, 2IKT, 2ITA, 3STA, 3PÅB, GRO4, GRO5, BASEN

Til toppen