Elever løp for å bekjempe plast i havet

I forbindelse med  TV-aksjonen 2020, samlet elevene i 1ST, 2ST og 3ST inn penger for å redusere utslippet av plast i verdenshavene.  jente som løper - Klikk for stort bilde Inger Kristin Hognestad

Elevene skaffet seg sponsorer gjennom det lokale næringslivet, og løp deretter i 60 minutter, runde etter runde på Idrettsheia.

Noen tok seg tid til litt saft og frukt underveis, andre ga alt de hadde for å oppnå flest mulig runder på den tildelte tiden. Lærerne stilte også opp, enten som deltagere på løper eller som funksjonær og saftutdeler. Coop Sjøvegan sponset frukt og drikke.

Løpet var en del av opplegget gjennom skolens årlig internasjonal uke, som i år hadde fokus på demokrati, medborgerskap og bærekraftig utvikling.