Foreldremøter høst 2020

Hovedinngangen til Sjøvegan videregående skole - Klikk for stort bilde

Foresatte til elever på Vg1 og Vg2 i videregående opplæring og i innføringsklasser inviteres til høstens informasjonsmøte.

Oppdatert: Se presentasjon/nærmere informasjon til foresatte på denne siden.

Tid: Torsdag 3. september 2020, Sjøvegan videregående skole.

Vg1: Oppmøte kl. 18:00 i kantina. Her gis felles informasjon til foreldre som har elever som starter i videregående skole. Deretter blir det klassevise møter ledet av kontaktlærer(e) og avdelingsledere.

Vg2: Oppmøte kl. 19:00. Du tas imot ved hovedinngangen og vises vei til aktuelle klasserom.

For å kunne ivareta et godt smittevern, må vi i år begrense antall foresatte til 1 per elev. Vi behøver også informasjon om hvem som kommer, og ber om at elevene formidler denne informasjonen til sin kontaktlærer snarest mulig og senest innen mandag 31. august. Eventuelt kan foresatte melde dette direkte på e-post til skolen (sjovegan.vgs@tffk.no). I påmeldingen trenger vi navn på elev, foresatt som møter samt telefonnummer.

Har du spørsmål angående møtet, kan du ta kontakt med rektor på tlf. 909 75 206.

Vel møtt til høstens foreldremøte!

Kjell Arne Giske