MOT Kick-off - nå er vi i gang!

Mange personer sitter med ryggen til og ser på en presentasjon på et lerret. Fotografi. - Klikk for stort bilde Gulli Hanne Ovesen  SVS er MOT-skole, i dag hadde vi et flott kick-off arrangement for å starte dette viktige arbeidet. 

MOT Norge arbeider forebyggende mot mobbing, utenforskap og psykiske problemer, og har tre verdier som fremheves – MOT til å leve, MOT til å bry seg og MOT til å si nei. 

En dame og en mann snakker inn i en mikrofon. Fotografi. - Klikk for stort bildeMariann Janson og Gudmund Kongshavn snakket om MOTs verdier Inger Kristin Hognestad  

Det er utviklet program for skoler, og voksne som arbeider med barn og unge i lokalsamfunnet. Skolen vår har gått inn i programmet for videregående skoler, Robust ungdom 16 – 25, og dette skal bidra til tryggere klassemiljø, inkluderende skolekulturer og bærekraftige lokalsamfunn. Både skolen og MOT Norge skal stille med MOT-coacher og MOTivatorer, som skal gjennomføre ulike økter gjennom året. Oppdraget er å skape robuste ungdommer, som inkluderer alle.

I dag fikk vi besøk av daglig leder i MOT Norge, Mariann Janson (som for øvrig opprinnelig kommer fra Salangen), regionleder Gudmund Kongshavn (tidligere fotballkeeper på Vålerenga, TIL samt Dinamo Bucuresti) samt MOT-ambassadør og profesjonell fotballtrikser Tobias Bechs. 

De snakket til elever og ansatte om hva programmet innebærer, om MOTs verdier og hvorfor det er viktig at disse løftes. Det du tør å prøve, gir deg verdifulle erfaringer som bidrar til å forme deg som person. Å feile er positivt, det er sånn du lærer og du blir bedre til neste gang. Budskapet var: Tør å prøve, følg drømmen din! 

En mann gjør triks med en fotball. Fotografi. - Klikk for stort bildeTobias Bechs viser sine triks Inger Kristin Hognestad  

En mann gjør triks med en fotball. Fotografi. - Klikk for stort bilde Inger Kristin Hognestad  

En mann gjør triks med en fotball. Fotografi. - Klikk for stort bilde Inger Kristin Hognestad  

Mange personer sitter sammen og ser på en fremvisning. Fotografi. - Klikk for stort bildeStinn brakke i kantina! Gulli Hanne Ovesen  

Til toppen