Sjøvegan videregående skole blir MOT-skole

Dame står foran lerret og prater om hva som hva man ser på fremvisningen. Foto. - Klikk for stort bildeEva Halvorsen fra MOT Norge forteller om programmet. Inger Kristin Hognestad  Skolen ønsker å styrke ungdoms robusthet, klassemiljø og skolekultur. Derfor inngår vi en partnerskapsavtale og blir med i MOT-familien!

Skolen inngår derfor et samarbeid med MOT om programmet "Robust ungdom 16 - 25". Elevene vil merke dette ved at de i de neste årene blir involvert i en rekke MOT-økter. Dedikerte medarbeidere vil få opplæring som MOT-coach og 5 % av elevene på Vg1 skal innom campus og få opplæring i det å bli Ung MOTivator. Disse blir viktige kulturbyggere i klassen og på skolen.

Verdiene til MOT passer godt inn i skolens eget verdifundament. Vi ønsker et sterkere fokus på ungdoms livskvalitet, mentale helse, bevissthet og mot. Gjennom et samarbeid med MOT vil skolen kunne stå sterkere i å forebygge utenforskap.

MOTs livsmestringsverdier består av tre enkle livsverdier: MOT til å leve. MOT til å bry seg. MOT til å si nei.

Vi gleder oss til å bli medlem i MOT-familien!

Lær mer om organisasjonen og programmene de tilbyr i denne linken.

Flere mennesker sitter rundt bord i en kantine og hører på et foredrag. Foto. - Klikk for stort bildeInteresserte tilhørere Inger Kristin Hognestad

Promobilde fra organisasjonen MOT Norge. Illustrasjon med tekst. - Klikk for stort bilde