Skolestart 2020

Fire venner sitter rundt et bord - Klikk for stort bildeFoto: Unsplash

Årets skolestart er mandag 17. august. Her finner du velkomstbrev fra rektor med nødvendig informasjon.

Velkommen til Sjøvegan videregående skole

Du har tatt imot skoleplass ved Sjøvegan videregående skole. Vi gleder oss til å møte deg, og ønsker deg hjertelig velkommen til et nytt og spennende skoleår!

Nærværsteam og ledelse vil være til stede og ta imot elever fra kl. 08:00. På grunn av koronasituasjonen blir det ingen felles markering av skoleårets start i kantina. Derimot blir det klassevise opplegg, der informasjon og læringsmiljø står i fokus.

Les hele velkomstbrevet til elevene ved skolestart (PDF, 243 kB)

Brevet med vedlegg vil sendes til alle elevene.

Elev-PC

Det er obligatorisk PC-ordning ved de videregående skolene i Troms.  De som ikke ønsker å bruke sin egen private pc, kan benytte seg av fylkets innkjøpsavtale.

Informasjon om elev-PC

Betydningen av oppmøte fra første skoledag

For å beholde skoleplassen er det svært viktig å møte på skolen første skoledag. Skulle det likevel være slik at noen er forhindret fra å møte til skolestart, er det viktig at skolen får melding om dette på forhånd slik at skoleplassen ikke går tapt. Telefonnummeret til sentralbordet er 77 78 95 00.

Smittevern

I høst vil skolegangen være preget av situasjonen rundt covid-19-viruset. Vi planlegger for en tilnærmet normal skolehverdag, men smittevernstiltakene vil stille store krav til alle som er en del av skolefelleskapet.

Korona-informasjon til foreldre om skolehverdagen (ekstern lenke til UDir)

Utlån

Alle elever i videregående skole får tilbud om gratis læremidler. Fyll ut og lever skjemaet på skolen snarest.

Utlån fra SVS - regler og økonomisk ansvar (PDF, 126 kB)

Elevopplysninger

Vi ber om at alle elever fyller ut skjemaet nedenfor.

Elevopplysninger