Sommeravslutninger

En dresskledd mann tar en bunadskledd kvinne i hånden - Klikk for stort bilde Inger Kristin Hognestad Vi har hatt to nydelige dager med sommeravslutninger, først for våre avgangselever i 3ST, 3PÅB og GRO5 på onsdag kveld og så med resten av skolen i dag.

Det har vært mye sang og musikk, taler, gode ord, lykkeønskninger, tårer og latter.

I tillegg til dyktige musikere og sangere blant våre elever og ansatte, fikk vi besøk av musikkgruppa "After Eight" fra Bardu som sang nydelig flerstemt og satte tonen for et innholdsrikt program på onsdag kveld.

Vi ønsker alle en riktig god sommer og velkommen tilbake på skolen mandag 22. august.
For de elevene som nå forlater Sjøvegan vgs og begynner på nye kapitler i livet, håper vi skolen har gitt dere et fundament som dere kan bygge videre på. Vi ønsker dere lykke til med kommende veivalg og velkommen tilbake til hjembygda.

Nærbilde av dekor på marsipankake - Klikk for stort bilde Inger Kristin Hognestad Det blei servert nydelig marsipankake.

Et kor synger - Klikk for stort bilde Inger Kristin Hognestad  Gruppa "After Eight" sto for en del av underholdningen.

Under ser du flere bilder fra avslutningene. Trykk på bildet så kommer visningen opp.