Elevhybel

Sjøvegan vgs har inngått samarbeid med Salangen kommune om hybler for borteboende elever.

Vi kan i dag tilby 4 romslige hybler (20m²) i hybelhuset i Kongsveien 47. Hyblene ligger midt i sentrum bare noen få minutters gange fra skolen, idrettshall, kulturhus og butikker.

Hyblene er møblert og består av:

• Eget bad m/dusj
  • Egen gang med stor skapplass
  • Kjøkkenkrok med komfyr og kjøleskap
  • TV, seng, bord og stoler

Pris: kr 4 500,- per måned inkludert strøm og internett

Hybelvakt

Hybelvakter, ansatt i Salangen kommune, er på jobb hver dag fra kl. 08:00 til kl. 01:00.

Hybelvakta har kontor i 2. etasje i hybelbygget, vegg i vegg med felles oppholdsrom. I felles oppholdsrom finnes blant annet biljardbord, bordtennisbord og TV-stue.

Foreldre til hybelboerne kan nå hybelvakta ved behov. Det er også en vaktordning som ivaretar tilsyn på hybelhuset i løpet av natta.

Skolefrokost

Fire dager i uka serveres frokost i skolens kantine. Her tilbys havregrøt, grovt brød og pålegg. Dette er et gratis tilbud for alle elevene på skolen. Ellers tilbyr kantina salg av varmretter på utvalgte dager.

Fritidstilbud i Salangen

I Salangen finnes det muligheter innenfor idrett og kultur med mange ulike lag og foreninger.

For hybelboere tilknyttet Sjøvegan vgs tilbys gratis bruk av styrkerom samt gratis folkebading en gang i uka gjennom vinterhalvåret.

Søndag kveld er kinodag på Sjøvegan. Salangen kommune tilbyr 50% rabatt på kinobilletter for hybelboere.

Søke hybel

Dersom du har søkt skoleplass og er interessert i å benytte deg av dette tilbudet, må du fylle ut skjemaet nedenfor og sende det inn. Søknadsfrist: innen 1. mai.

Elever på Vg1 med lang reiseavstand og/eller dårlige kommunikasjonsmuligheter vil ha fortrinnsrett, men alle elever kan søke.

Søk om hybel

Hybel hos private

Om du ikke skulle få tilbud om hybel via Sjøvegan vgs, fins det mulighet for å leie privat.
Skolen har oversikt over private utleiere, du kan få listen tilsendt om du tar kontakt med oss på telefon 77 78 95 00 eller e-post: sjovegan.vgs@tffk.no.

Du kan også sjekke ut denne gruppa på Facebook:
Hus-hybel-leilighet til leie og salg Salangen