bokreol med mange bøker - Klikk for stort bilde

Velkommen til biblioteket ved Sjøvegan videregående skole. Du finner biblioteket i hovedetasjen, rett ved siden av kantina. Biblioteket er åpent i skolens åpningstid, og er betjent av bibliotekar fra 08:00 - 15:30.

Hvem skal få pepperkakehuset 2020?

Ei bok og et pepperkakehus ligger på et bord med rød duk - Klikk for stort bilde Line Jannik Skjelnes
I år lanserer vi hemmelig venn. Du skriver hvem du vil skal vinne pepperkakehuset, og hvorfor. Det må selvfølgelig være en elev her på skolen. Hver elev kan foreslå en annen. Vi må derfor be om at du oppgir ditt eget navn og e-postadresse, for å ha kontroll på dette.

Vinneren av huset får ikke vite hvem som har foreslått han/henne, men vi sender med et julekort der begrunnelsen for ditt valg fremkommer.

Fyll ut og send inn ditt forslag til vinner her

Biblioteket skal være et allsidig rom hvor det er plass til både rolig arbeid, gruppearbeid, sosialisering, avslapning mellom timer og fritidslesing. Ved å vise hensyn til hverandre så går dette veldig bra. Velkommen innom!

Dette tilbyr vi:

Biblioteket

Bibliotekets katalog finner du lenke til her

Line Jannik Skjelnes
Bibliotekar