MOT-skole

Skolen ønsker å styrke ungdoms robusthet, klassemiljø og skolekultur. Derfor har vi inngått en partnerskapsavtale og blitt med i MOT-familien!

Skolen har inngått et samarbeid med MOT om programmet "Robust ungdom 16 - 25". Elevene vil merke dette ved at de i de neste årene blir involvert i en rekke MOT-økter. Dedikerte medarbeidere vil få opplæring som MOT-coach og 5 % av elevene på Vg1 skal innom campus og få opplæring i det å bli Ung MOTivator. Disse blir viktige kulturbyggere i klassen og på skolen.

Verdiene til MOT passer godt inn i skolens eget verdifundament. Vi ønsker et sterkere fokus på ungdoms livskvalitet, mentale helse, bevissthet og mot. Gjennom et samarbeid med MOT vil skolen kunne stå sterkere i å forebygge utenforskap.

MOTs livsmestringsverdier består av tre enkle livsverdier: MOT til å leve. MOT til å bry seg. MOT til å si nei.

Vi er glad for å være et medlem i MOT-familien!

Lær mer om organisasjonen og programmene de tilbyr i denne linken.

MOT Kick-off arrangement ved skolen vår  - les mer og se bilder fra arrangementet