Kantina er skolens hjerte og samlingsplass for elevene.

Kantina på Sjøvegan vgs har et sunt og bredt utvalg av lunsjretter. Her serveres det blant annet ulike typer baguetter og salatbuffét. De fleste dagene i uka kan du også kjøpe en varmrett i kantina. I tillegg får du kjøpt melk, juice, iste, yoghurt, frukt, nøtter og noen dager kaker eller boller.
Alle dager (unntatt onsdag) kl. 08.00 - 08.20 serveres det havregrøt og brød/pålegg til frokost, dette er populært blant elevene.

Åpningstiden i kantina er fra kl. 10:00 til kl. 14:00

Smilende dame bak kasseapparat - Klikk for stort bildeMonica er alltid smilende og blid

Mange elever som sitter i en kantine - Klikk for stort bildeDet er alltid elever i kantina. Noen spiser, noen leser og mange prater med hverandre.

Bruk av kantina

Ryddevogn står plassert i kantina, og alle oppfordres til å rydde etter seg.

Glass, kopper og tallerkener skal ikke tas ut av lokalet. Gjør du det, må du bringe utstyret tilbake før skoledagen slutter.

Vi setter stor pris på at du hjelper oss med å rydde opp etter deg.

Monica Bakkevoll-Lyngås
Kantineleder