Informasjonsteknologi og medieproduksjon

To hender som holder og trykker på en mobiltelefon, en sky med datateknologiske uttrykk og symboler svever til høyre i bildet. - Klikk for stort bilde Pixabay

   

Dette utdanningsprogrammet gir yrkesfaglig opplæring. Vil du bli IT-utvikler eller IT-driftstekniker? Eller mediedesigner, medietekniker eller medieprodusent? Da kan informasjonsteknologi og medieproduksjon være noe for deg.

Hvorfor velge informasjonsteknologi og medieproduksjon? 

Du lærer

  • idéutvikling og kreativ problemløsning
  • om brukerstøtte, nettverk, IT-sikkerhet og programmering
  • innholdsformidling og historiefortelling
  • foto, film og grafisk design
  • kommunikasjon og markedsføring

Du bør være 

  • kreativ
  • Interessert i IT, nettverk og programvare
  • interessert i visuelle uttrykksformer
  • nøyaktig

Les mer om Informasjonsteknologi og medieproduksjon på vilbli.no

Hvorfor velge Sjøvegan videregående skole?

Vi tilbyr:

Praksisnær opplæring

Skolen prioriterer praksisnær opplæring, for å se sammenhengen mellom teori og praksis i yrkesfagene. Vi har avtaler med lokale aktører i kommunene rundt skolen, som gjør at du skal kunne være i praksis nært ditt hjemsted.

Tverrfaglighet

Skolen søker å kjøre tverrfaglige prosjekter i løpet av skoleåret. Her vil du få jobbe sammen med elever fra andre programområder innenfor spennende emner som bærekraftig utvikling, demokrati og medborgerskap, samt livsmestring og helse.

Læring og trivsel

Skolen har høy fokus på at elever skal trives på skolen. Trivsel er en viktig faktor for at du skal ha et godt skole- og læringsmiljø.

Sjøvegan vgs – en UNIK skole for UNIKE elever!

 

Søk skoleplass

Oppbygging og gjennomføring

Kunnskap om teknologi, kommunikasjon og design er viktig for et moderne samfunn. Teknologien gir stadig nye måter å kommunisere og samarbeide på.

Hos oss lærer du verktøy for kreativ problemløsning, historiefortelling og idéutvikling som kan brukes til å utvikle grafisk design, lage film og ta gode foto. Du vil også få kjennskap til utforming av brukerstøtte, nettverk, it-sikkerhet og programmering. Vi jobber både praktisk og teoretisk i fagene.

Veien videre

Yrkesfaglig opplæring fører fram til yrkeskompetanse (med eller uten fag- eller svennebrev). Etter fullført yrkesfaglig opplæring kan du gå ut i arbeid eller ta videre utdanning.
 

Kontaktinformasjon

Kjetil Bjørnsen
Avdelingsleder
Telefon 77 78 95 24
Send e-post