Sjøvegan videregående skole blir MOT-skole

Skolen ønsker å styrke ungdoms robusthet, klassemiljø og skolekultur. Derfor inngår vi en partnerskapsavtale og blir med i MOT-familien!

Med kano ned Salangselva

Elever fra breddeidretts-gruppa var fredag på kanotur nedover Salangselva.

Skoletur til Storhaugen

I samarbeid med Sør-Troms Museum var flere klasser tilstede på Storhaugen mandag 7. september.

Foreldremøter høst 2020

Foresatte til elever på Vg1 og Vg2 i videregående opplæring og i innføringsklasser inviteres til høstens informasjonsmøte.

Skolestart 2020

Årets skolestart er mandag 17. august. Her finner du velkomstbrev fra rektor med nødvendig informasjon.

Privatisteksamen høsten 2020

Husk oppmeldingsfristen dersom du skal ta privatisteksamen nå i høst.

Har du rett til skoleskyss?

Videregående til høsten? Husk å sjekke om rett til skoleskyss og søke innen fristen!

Informasjon om Elev-PC

Skal du begynne på videregående skolen til høsten? Da må du ha tilgang til en bærbar datamaskin.