Sommeravslutninger

Vi har hatt to nydelige dager med sommeravslutninger, først for våre avgangselever i 3ST, 3PÅB og GRO5 på onsdag kveld og så med resten av skolen i dag.

Kurs i livreddende førstehjelp

Alle ansatte ved skolen har i løpet av mandag og tirsdag i denne uka gjennomført opplæring i livreddende førstehjelp.

En stor takk!

Vi vil rette en takk til alle dere som jobber på arbeidsplasser i bedrifter/kommuner, og som tar imot elever i praksis fra Sjøvegan videregående skole. Dere gir elevene mulighet til å delta i arbeidslivet, til å lære og høste erfaringer.

Lærerik dag på ekskursjon

Vg3-elevene ved Sjøvegan vgs var tirsdag 14. juni på ekskursjon for å lære om 2. verdenskrig.

Begeistringsslutten

Tirsdag 7.juni hadde vi Begeistringsslutt-arrangement i kantina for hele skolen.

Praksisnær undervisning – Insekthotell i skolehagen

Elevene på Vg2 barne- og ungdomsarbeiderfag (BUA) hadde mandag 23. mai besøk av 5-åringene fra Vasshaug barnehage hvor de sammen lagde insekthotell til skolens hage.

Morsmåldagen markeres

Den internasjonale morsmålsdagen ble opprettet av UNESCO i 1999, og har blitt markert 21. februar hvert år siden 2000.

Lederkurs for ungdomsbedrifter

Fire elever fra 1ITM, Vg1 Informasjonsteknologi og medieproduksjon, var på lederkurs i november i regi av Ungt Entreprenørskap Troms og Finnmark.

UNIKE dager 2021

Årets UNIKE dager ble en suksess - med god mat, nye vennskap og fornøyde elever og ansatte.

Markerte Verdensdagen for psykisk helse

Verdensdagen for psykisk helse var søndag 10. oktober. Skolen markerer dette i løpet av uke 41.