Ny teknologi i skuddet

Thea Isabell reklamerer for 30 mulige fagbrev.

Tromsungdom leser 2021

«Tromsungdom leser» er en del av tilbudet innenfor Den Kulturelle Skolesekken. I dag hadde skolen vår besøk fra Troms fylkesbibliotek, som presenterte og leste utdrag fra forskjellige aktuelle bøker.

Ungdata 2021

I 2021 gjennomføres ungdataundersøkelsen i Salangen kommune blant elever i videregående skole. I den forbindelse gjennomfører vi spørreundersøkelsen på vår skole i løpet av ukene 6 - 7.

Skriftlig eksamen for elever er avlyst

Regjeringen avlyser skriftlig eksamen for elever våren 2021. Muntlig eksamen gjennomføres for avgangselevene.

Markering av Samenes nasjonaldag

Sjøvegan videregående skole markerte Samenes nasjonaldag fredag 5. februar.

Sjøvegan videregående skole er nå en miljøfyrtårn-skole

I september 2020 ble Sjøvegan videregående skole sertifisert som miljøfyrtårn. Sertifiseringen er gjort som en del av skolens grønne omstilling, som en del av Fagfornyelsen og for å imøtekomme FNs bærekraftsmål.

Privatisteksamen våren 2021

Skal du ta privatisteksamen i vår må du huske å melde deg opp.

Husk å søke om stipend

Søk innen 15. november hvis du vil ha stipend fra Lånekassen for høstsemesteret 2020.

Vanlig undervisning neste uke

Alle elever møter som vanlig på skolen mandag 09.11.20.

Webinar: Kan mammaer og pappaer stoppe mobbing?

Mobbeombudet i Troms og Finnmark inviterer, i samarbeid med mobbeombudet i Nordland, til webinar om hvordan voksne kan være med på å stoppe mobbing og sikre at alle barn og ungdommer får et trygt og godt skolemiljø.