Markerte Verdensdagen for psykisk helse

Verdensdagen for psykisk helse var søndag 10. oktober. Skolen markerer dette i løpet av uke 41.

Nordlandsbåtens betydning for kystfolket

Elevene f ikk oppleve utstillinger og aktivitetstilbud knyttet til kystkultur og trebåttradisjoner.

Status Covid-19

Skolen fikk onsdag 22. september sine første tilfeller hvor noen elever har positiv covid-19 test. Elevgruppa og lærere i den aktuelle klassen har tatt hurtigtest, og tar testen på nytt lørdag og mandag morgen.

Skoledebatt og skolevalg 2021

Engasjerte ungdomspolitikere bidro til en interessant debatt, hvor hovedtemaene dreide seg om helse og utdanning.

Foreldremøte for Vg1 og Vg2

Vi inviterer foresatte for elever på Vg1 og Vg2 til informasjonsmøte i kantina på Sjøvegan videregående skole.

MOT Kick-off - nå er vi i gang!

SVS er MOT-skole, i dag hadde vi et flott kick-off arrangement for å starte dette viktige arbeidet.

Privatisteksamen høsten 2021

Skal du ta privatisteksamen i høst må du huske å melde deg opp.

Skolestart 2021/2022 - velkommen til Sjøvegan videregående skole

Vi gleder oss til å møte deg som har tatt i mot skoleplass, og ønsker deg hjertelig velkommen til et spennende skoleår!

Endring i Lånekassens regler

Både i fjor og i år ble Lånekassens forskrifter endret for å tilpasse utdanningsstøtten til voksne elever. Regelendringene innføres fordi regjeringen ønsker å legge til rette for kompetanseutvikling gjennom hele livet.

Solgte påskepakker

Ungdomsbedriften UB Snacks har solgt påskepakker. Innholdet i påskepakkene har de produsert selv.