Husk å søke om stipend

Søk innen 15. november hvis du vil ha stipend fra Lånekassen for høstsemesteret 2020.

Vanlig undervisning neste uke

Alle elever møter som vanlig på skolen mandag 09.11.20.

Webinar: Kan mammaer og pappaer stoppe mobbing?

Mobbeombudet i Troms og Finnmark inviterer, i samarbeid med mobbeombudet i Nordland, til webinar om hvordan voksne kan være med på å stoppe mobbing og sikre at alle barn og ungdommer får et trygt og godt skolemiljø.

Sjusteinsovn i fjæra

Salg-, service- og reiselivsklassen var i dag på tur i fjæra for å øve på planlegging og gjennomføring av ulike typer arrangement.

Nyttig kurs om bruk av symboler i opplæringen

Mari Aakvik fra hjelpemiddelprodusenten Abilia var torsdag 22/10 -20 og avholdt kurs ved Sjøvegan videregående skole.

Elever løp for å bekjempe plast i havet

I forbindelse med  TV-aksjonen 2020, samlet elevene i 1ST, 2ST og 3ST inn penger for å redusere utslippet av plast i verdenshavene.

Elevundersøkelsen 2020

Elevundersøkelsen er en nasjonal undersøkelse for at elevene skal få si sin mening om læring og trivsel på skolen. Undersøkelsen er obligatorisk for elevene på Vg1, og er en del av det nasjonale kvalitetsvurderingssystemet.

Besøk fra OK Stat og Forsvarsbygg

Samarbeid mellom skolen og OK stat gir gode resultater.

Programmere Arduino

Her lærer elevene å bruke programmering til å løse praktiske utfordringer.

Sjøvegan videregående skole blir MOT-skole

Skolen ønsker å styrke ungdoms robusthet, klassemiljø og skolekultur. Derfor inngår vi en partnerskapsavtale og blir med i MOT-familien!