Fare for streik

Store deler av kollektivtrafikken vil påvirkes dersom det blir streik fra søndag 11. april.

Solgte påskepakker

Ungdomsbedriften UB Snacks har solgt påskepakker. Innholdet i påskepakkene har de produsert selv.

Støttet Krafttak mot kreft

Målet var å samle inn 20 000 kroner, resultatet ble mye bedre.

Norske polititropper i Sverige

Narviksenteret formidler fortellingen om de norske polititroppene i Sverige, en beretning om 14.700 nordmenn som rømmer til Sverige og ofrer alt for å kjempe mot den tyske okkupasjonsmakten under 2. verdenskrig.

Folkehelse - et samarbeidsprosjekt

Fin dag ute i folkehelsens tegn.

Jubel for ungdomsbedrifter

Tre ungdomsbedrifter fra Sjøvegan vgs deltok i år på fylkesmessa for ungdomsbedrifter. Det ble 3. plass for én av dem.

Husk å søke om stipend og lån

Elever/studenter må søke om stipend og lån for vårsemesteret innen 15. mars.

Temadag 8. mars

Fokus for dagen var demokrati og medborgerskap. Det ble en aktiv og interessant dag.

Temadag 8. mars - demokrati og medborgerskap

Mandag 8. mars er den internasjonale kvinnedagen. I den anledning blir det ulike arrangementer ved Sjøvegan videregående skole, hvor temaet dreier seg om demokrati og medborgerskap.

Nettseminar for foresatte - retten til samiskopplæring

Elever har lovfestet rett til samisk språkopplæring i hele landet. Vi tilbyr foresatte til elever i grunnskolen og elever i videregående skole et nettkurs som handler om den lovfestede retten til dette.