Skolestart mandag 3. januar på rødt nivå

Alle elever møte som vanlig på skolen mandag 3. januar.

Lederekurs for ungdomsbedrifter

Fire elever fra 1ITM, vg1 informasjonsteknologi og medieproduksjon, var på lederkurs i november i regi av ungt entreprenørskap.

Informasjon til foreldre og foresatte om Elevundersøkelsen 2021

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen.

Husk å søke om stipend

Søk innen 15. november hvis du vil ha stipend fra Lånekassen for høstsemesteret 2021.

UNIKE dager 2021

Årets UNIKE dager ble en suksess - med god mat, nye vennskap og fornøyde elever og ansatte.

Markerte Verdensdagen for psykisk helse

Verdensdagen for psykisk helse var søndag 10. oktober. Skolen markerer dette i løpet av uke 41.

Nordlandsbåtens betydning for kystfolket

Elevene f ikk oppleve utstillinger og aktivitetstilbud knyttet til kystkultur og trebåttradisjoner.

Status Covid-19

Skolen fikk onsdag 22. september sine første tilfeller hvor noen elever har positiv covid-19 test. Elevgruppa og lærere i den aktuelle klassen har tatt hurtigtest, og tar testen på nytt lørdag og mandag morgen.

Skoledebatt og skolevalg 2021

Engasjerte ungdomspolitikere bidro til en interessant debatt, hvor hovedtemaene dreide seg om helse og utdanning.

Foreldremøte for Vg1 og Vg2

Vi inviterer foresatte for elever på Vg1 og Vg2 til informasjonsmøte i kantina på Sjøvegan videregående skole.