Skolestart 2022/2023

Velkommen til skolestart ved Sjøvegan videregående skole! Mandag 22. august 2022 starter et nytt kapittel i livet ditt! Vi gleder oss til å møte deg og ønsker deg hjertelig velkommen som elev ved Sjøvegan videregående skole.

Sommeravslutninger

Vi har hatt to nydelige dager med sommeravslutninger, først for våre avgangselever i 3ST, 3PÅB og GRO5 på onsdag kveld og så med resten av skolen i dag.

Kurs i livreddende førstehjelp

Alle ansatte ved skolen har i løpet av mandag og tirsdag i denne uka gjennomført opplæring i livreddende førstehjelp.

En stor takk!

Vi vil rette en takk til alle dere som jobber på arbeidsplasser i bedrifter/kommuner, og som tar imot elever i praksis fra Sjøvegan videregående skole. Dere gir elevene mulighet til å delta i arbeidslivet, til å lære og høste erfaringer.

Lærerik dag på ekskursjon

Vg3-elevene ved Sjøvegan vgs var tirsdag 14. juni på ekskursjon for å lære om 2. verdenskrig.

Begeistringsslutten

Tirsdag 7.juni hadde vi Begeistringsslutt-arrangement i kantina for hele skolen.

Praksisnær undervisning – Insekthotell i skolehagen

Elevene på Vg2 barne- og ungdomsarbeiderfag (BUA) hadde mandag 23. mai besøk av 5-åringene fra Vasshaug barnehage hvor de sammen lagde insekthotell til skolens hage.

Morsmåldagen markeres

Den internasjonale morsmålsdagen ble opprettet av UNESCO i 1999, og har blitt markert 21. februar hvert år siden 2000.

Skolestart mandag 3. januar på rødt nivå

Alle elever møte som vanlig på skolen mandag 3. januar.

Lederkurs for ungdomsbedrifter

Fire elever fra 1ITM, Vg1 Informasjonsteknologi og medieproduksjon, var på lederkurs i november i regi av Ungt Entreprenørskap Troms og Finnmark.